ΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Μενού

Παραμονής Χριστουγέννων

ΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Welcome drink

Amuse bouche: Καναπεδάκι με καπνιστή μελιτζάνα, πιπεριές Φλωρίνης και μετσοβόνε.

 Σούπα:

Βελουτέ μανιταριών με πορτσίνι, αρωματισμένη με λάδι τρούφας και τραγανούς κύβους ψωμιού.

Ορεκτικά:

Ταρτάρ σολομού με λεμονάτη κρέμα φινόκιο και μαραθόσπορο.

Σαλάτα:

Πράσινη σαλάτα με παρμεζάνα, ρόδια κολοκυθόσπορους, ηλιόσπορους και βινεγκρέτ σταφιλόμελο.

Κυρίως πιάτο:

Βούβαλος Κερκίνης σιγοψημένος στον ξυλόφουρνο με κόκκινο κρασί, κυδώνια και δαμάσκηνα. Σερβίρεται με ρύζι πιλάφι.

Επιδόρπιο:

Μπουκιές καρυδόπιτας χιονισμένες με σοκολάτα, ινδοκάρυδο και πορτοκάλι.

                                                                        Τιμή : 35 €

*στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μια φιάλη κρασί ανά δύο άτομα

CHRISTMAS EVE MENU

Welcome drink

Amuse bouche: Canapés with smoked eggplant, florina peppers and metsovone cheese.

 Soup:

Cream mushroom soup with porcini, flavored with truffle oil and crispy bread cubes.

Appetizer:

Salmon tartar with lemon cream and fennel seeds.

Salad:

Green salad with parmesan, pomegranate, pumpkin seeds, sunflower seeds and vinaigrette stafilomelo.

Main dish:

Kerkini buffalo braised in wooden oven with red wine, quinces and plums. Served with rice.

Dessert:

Walnut pie bites, with chocolate, coconut and orange.

                                                                       price: 35 €

*a bottle of wine for 2 people is included in price