Ένα μαγικό πάρτι βάπτισης!


Ένα μαγικό πάρτι βάπτισης!

Η στιγμή που η μεγάλη αγάπη της ζωής σας θα αποκτήσει όνομα είναι πραγματικά σημαντική. Στο Εστιατόριο Γιορτή, πιστεύουμε πως αξίζει να μοιραστείτε τη στιγμή αυτή με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να την απολαύσετε στο έπακρο, εκδηλώνοντας τα μοναδικά συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας που ξεχειλίζουν την ημέρα της βάπτισης του πολυτιμότερου μέλους της οικογένειάς σας!

Οι δεξιώσεις βάπτισης στο χώρο της Γιορτής σχεδιάζονται με αγάπη, γνώση, εμπειρία και δημιουργικότητα. Ένας πανέμορφος χώρος με στοιχεία εκλεπτυσμένης αισθητικής και διακριτικής πολυτέλειας αλλά και το φιλικό, εξυπηρετικό προσωπικό μας σας υποδέχονται και φροντίζουν για τη δημιουργία ενός ονειρεμένου σκηνικού, ιδανικού για ένα πάρτι βάπτισης!

Το Εστιατόριο Γιορτή έχει όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το κάνουν έναν ιδανικό χώρο εορτασμού βαπτίσεων στην Αθήνα. Η ιδιαίτερη διακόσμηση του εσωτερικού, ο υπέροχος κήπος, η παιδική χαρά μέσα στη Φύση, οι άνετοι χώροι πάρκινγκ και υποδοχής και η ευελιξία στην διαμόρφωση των χώρων αποτελούν σημαντικά δεδομένα για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα!

Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε μαζί σας κάθε λεπτομέρεια που αφορά τις υπηρεσίες μας: Από τη μουσική επένδυση από επαγγελματίες Dj’s και τη διακόσμηση των τραπεζιών έως το μενού του πάρτι, τις χρωματικές συνθέσεις, τα παιχνίδια, το stand παγωτού και γλυκισμάτων και οτιδήποτε άλλο θα πλημμυρίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων με παιδικό ενθουσιασμό. Περιμένουμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά και να σχεδιάσουμε μαζί σας ένα άψογο πάρτι βάπτισης!

Σας καλωσορίζουμε στο καταπράσινο περιβάλλον της Γιορτής μας, που ενθουσιάζει τον επισκέπτη καθώς ξεδιπλώνεται μπροστά του ένα ειδυλλιακό σκηνικό!
Κάντε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας, μια αξέχαστη Γιορτή!

Για τη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί, από ένα υπέροχο πάρτι βάπτισης στη Γιορτή, ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Wedding Planners Greece!